ZOEKT U
EEN LEUKE
VERENIGING?

Al lid van een vereniging?

Sommige verenigingen stellen voorwaarden bij het overschrijven van het (bonds)lidmaatschap. Het beste kun je daarvoor informatie inwinnen bij je huidige vereniging. Je dient er in elk geval rekening mee te houden dat al je betalingsverplichtingen bij de vertrekkende vereniging moeten zijn voldaan. Een dubbel lidmaatschap is natuurlijk ook mogelijk (Je bent dan bij 1 vereniging NHB bondslid). Wil je meer informatie, maak dan gebruik van het contact formulier

PRIJZEN


Contributie volwassenen bedraagt €120,-
Contributie NHB word bepaald door de bond €-
Beginnerscursus €100,-
De contributies zijn berekent op jaarbasis per Januari.

Uitleg kosten

De kosten voor het lidmaatschap bedragen 120 euro per jaar. De kosten voor het bondslidmaatschap van de Nederlandse Handboog Bond (verplicht ivm verzekering) komen daar nog bij. Ben je al NHB bondslid bij een andere vereniging dan is dat voldoende. De kosten voor beginnerscursus bedragen 100 euro. Voor het volgen van de beginnerscursus is geen eigen materiaal nodig. De beginnerscursus duurt 10 lessen.

Gezien de bescheiden omvang van onze vereniging is het niet mogelijk om jeugdleden aan te nemen. Geïnteresseerde volwassenen met enige schietervaring en in het bezit van een boog, kunnen na afspraak altijd langskomen voor een vrijblijvende kennismaking. Heb je geen schietervaring dan is deelname aan de beginnerscursus verplicht. Deelname aan de beginnerscursus is alleen aan het begin van het winterseizoen mogelijk.

WORD NU
LID